呢间真材实料(全用新鲜食材)、唔添加(唔加冰🧊唔沟水)既奶昔窝夫店,食过佢嘅真系返唔到转头,早前食过一次之后,念念不忘,日日都挂住佢嘅味道。今日出开旺角,二话不说即刻外带打包返屋企慢慢叹。今次我哋点咗👇🏾1️⃣意大利🇮🇹开心果酱奶昔 $65Topping + Extra 开心果酱呢杯好味到不得了,开心果迷一定一定要试,冻冰冰嘅开心果奶昔,开心果味浓厚,口感绵密滑顺,入口即化,超新鲜超吸好味,加配埋Extra开心果酱 ,OMG 🤤🤤🤤连椰子🥥爸爸都大大大赞呢杯非常出色🤩2️⃣紫薯椰香奶昔 $50Topping + Sago 呢个又系紫薯🍠控必试系列😍呢杯紫薯椰香奶昔口感丰富、层次分明,饮落有粒粒紫薯🍠碎肉,味道带著紫薯的浓厚香甜以及椰香的清新。饮完呢杯一定令你流连忘返。3️⃣喜马拉雅岩盐焦糖窝夫🧇$354️⃣泰国金枕头榴梿窝夫🧇$65窝夫🧇窝夫🧇系人都爱食佢嘅窝夫🧇香喷喷🤤即叫即做,啱啱出炉嘅窝夫,外脆内软,香气四溢,加上各种新鲜配料,食每一口都有不同的惊喜,叫人怎样抵挡?今次试既喜马拉雅岩盐焦糖窝夫,有爆谷加上焦糖酱料,味道就好似去戏院睇戏买𠮶包焦糖爆谷味道咁,我家小肥妹自己一个KO哂成件。而另一款泰

今次我哋点咗👇🏾
1️⃣意大利🇮🇹开心果酱奶昔 $65
Topping + Extra 开心果酱
呢杯好味到不得了,开心果迷一定一定要试,
连椰子🥥爸爸都大大大赞呢杯非常出色🤩

2️⃣紫薯椰香奶昔 $50
Topping + Sago
呢个又系紫薯🍠控必试系列😍

3️⃣喜马拉雅岩盐焦糖窝夫🧇$35

4️⃣泰国金枕头榴梿窝夫🧇$65

窝夫🧇窝夫🧇
系人都爱食佢嘅窝夫🧇
而另一款泰国金枕头榴梿窝夫,正正正正正🤩
超大旧金枕头榴梿肉伴窝夫,榴梿肉非常新鲜香甜,真系好食到震😋😋😋

⭐️⭐️⭐️店舖优惠⭐️⭐️⭐️
店舖现时有4️⃣大优惠
🔸窝夫🧇买二送一
🔸团购优惠66折(于IG/Whatapps 落单,购买12杯以上即可享用)
🔸奶昔第二杯半价
🔸穿着校服买二送一