2019-01-13
炸鸡店虽然开到成行成市,但食韩式炸鸡我都系会拣返呢间兆万既餐厅个人认为呢度既食物质素真系高、菜式较精致,已经食过几次但食极唔厌今日又带朋友黎呢间餐厅,六点零已经好多人,我地冇订台,等左一阵就有得入好钟意佢地menu 既风格头盘一定要点一个沙律沙律同鸡肉份量多好抵食,沙律菜亦好新鲜,淡淡柠檬味好refresh!用黎垫胃减低罪恶感本来想食炸鸡,见到新出左薄饼又想试下,点左呢个牛肉薄饼,即叫即焗好新鲜,馅料丰富仲可以拉丝!饼底唔厚食完唔会觉得太heavy,衬热食真系唔错叫左个小食拼盘,慢慢食慢慢倾,呢个拼盘都几丰富,有薯条、虾、鱼柳同埋洋葱圈,三五知己叫呢个拼盘送酒啱哂最后叫左个海鲜部队锅,估唔到又好足料!半煲都系青口、蚬、虾,当然唔少得部队锅必食既午餐肉、烟肉,微辛汤底好惹味,有埋个炉一路滚住唔怕冻哂,慢慢食部队锅跟埋个面饼,简直系精华!面底索哂啲汤汁,好邪恶但好好味饮品方面叫左个芒果菠萝烧酒,甜甜酸酸,鲜辣送炸物好夹!
好钟意佢地menu 既风格
饮品方面叫左个芒果菠萝烧酒,甜甜酸酸,鲜辣送炸物好夹!