2024-09-30
系朗豪坊附近行街,因为想食辣嘢,所以就揾到呢间餐厅。呢间主要系食麻辣香锅,几乎每一台都系食呢样。我本身都好钟意食,因为攞嚟送饭超开胃。香锅客饭套餐(麻辣小辣)-自选3配菜$65;追加配菜$25/款鸡软骨 有好多粒,超爽口,同个麻辣汁好夹。鱿鱼须 条条都好粗,爽口弹牙。牛舌 呢间嘅牛舌都几厚切好有咬口。莴荀 每次食香锅都会嗌莴笋,钟意佢超爽口,呢间仲要系大大块,推猪大肠 呢度既猪大肠系炸过,再放落个香锅度,口感系外脆又烟韧。觉得呢个系必嗌嘅𩠌香辣鱼皮(小辣)平时都钟意嗌鱼皮食,呢间个份量真系吓亲我,满满鱼皮。除咗鱼皮仲有一啲红萝卜丝同芫荽。鱼皮大块又厚,挂𣳽晒汁。个调味有够香辣有少少滕椒嘅味,好开胃。孜然牛肉配6块么么皮呢个孜然牛肉系同埋啲洋葱一齐煮,所以除咗有孜然香味仲有洋葱嘅甜味。同埋个么么皮一齐食,就算包到啖啖肉,个牛肉份量包晒D皮都未包晒。超满足。每张枱都摆咗纸巾觉得好贴心。由于上面搭咗棚,唔系咁起眼,但系中午时段都好多人食饭 。
香锅客饭套餐(麻辣小辣)-自选3配菜$65;追加配菜
$25/款
鸡软骨 有好多粒,超爽口,同个麻辣汁好夹。
鱿鱼须 条条都好粗,爽口弹牙。
牛舌 呢间嘅牛舌都几厚切好有咬口。
香辣鱼皮(小辣)
孜然牛肉配6块么么皮