2023-06-13
去到旺角唔一定要食放题打边炉,亦都唔想帮衬周围都系嘅连锁店,反而今次想帮衬吓啲小店,经过砵兰街见到呢间西餐厅,觉得几得意就行咗入去试吓~👫🏻叫咗个二人餐,是日餐汤系南瓜汤,好甜好浓郁🥘食到南瓜蓉非常足料🥰餐厅重提供左自助沙律,有得选择自己钟意食嘅蔬菜同埋酱汁真系好🥗西班牙黑毛猪扒拼鹅肝🐗厨师劲有心思,成件事好似艺术品咁,风干左嘅芋头片,中间盖左个心形图案,净系卖相都值回票价😍黑毛猪够厚身,咬落去好弹牙,加埋片煎到好香嘅鹅肝,真系好邪恶🤩西班牙海鲜饭🦐🦑师傅拎出嚟我已经好惊讶,估唔到西班牙海鲜饭都可以整到咁靓,劲igable 唔相机食先都对唔住个厨师,只虎虾又大只又好食,仲有大大嘅青口、带子同炸鱼仔,简直系色香味美😋二人餐仲会有两杯嘢饮同甜品🍰成,餐饭好满足~温馨提示:餐厅最近做紧promotion,所有饮品买二送一 (15:00-20:00)另外餐厅设有新鲜生蚝吧,价钱$54起,每日会有约6至8款时令生蚝,买三只送一只,下次一定要嚟试吓先得🤩Gogorock#天天foodies#天天饮食_旺角评分:8/10 #gogorock #旺角美食 #Steak #牛扒 #猪扒 #hkig #f
西班牙黑毛猪扒拼鹅肝🐗
西班牙海鲜饭🦐🦑
二人餐仲会有两杯嘢饮同甜品🍰成,餐饭好满足~
温馨提示:
Gogorock
#天天foodies
#天天饮食_旺角
评分:8/10
#gogorock #旺角美食 #Steak #牛扒 #猪扒 #hkig #foodphotography #foodphoto #hkfoodblogger #伪食评家 #食评 #食好西 #hkfoodies #instafood #一路食一路post #相机食先 #手机食先 #yummy #delicious #ilovesharefood #全力食 #日日食 #instafood @gogorockhk