2022-08-11
好耐冇嚟旺角,今日嚟到通菜街揾嘢食,见到呢间门口细细的Cafe💛 入到入边比想像中多位,坐落好cozy, 空间感都唔错👍🏻咁岩系Tea time,我哋带咗两个Tea set 同埋一个甜品樱花虾意粉,味道好香浓,意粉唔会系淋batbat 果种, 作为一个下午茶嘅份量就啱啱好🥰菠菜烟三文鱼pizza,呢个份量比我想像中大,两个人share就啱!一个女仔真系未必食得晒,味道偏淡少少,饼底都几脆!绝对对得住个价钱👍🏻餐饮我要左热cappuccino , 有拉花,有正常水准😊甜品叫咗个心太软,第一次个师傅话整得唔好,好贴心咁问我哋介唔介意再等多阵佢整多个,无勉强将失败嘅甜品俾我哋食!虽然最后都等咗一段时间,但系味道都唔错,值得一赞嘅系侧边仲有啲焦糖脆脆🤤总括来讲,以呢个价钱响可以食到呢个水平性价比非常之高👍🏻 仲要服务质素非常之好,服务员非常有礼貌,冇叫佢都会不停帮我哋加水同埋换碗碟同餐具,抵赞😆
入到入边比想像中多位,坐落好cozy, 空间感都唔错👍🏻
餐饮我要左热cappuccino , 有拉花,有正常水准😊