2024-02-10
🫶🏻餐厅占全层大大间,自助区位卡餐厅门口位,冻海鲜、小食、卷物及饮品甜品都是自取的。饮品款式多:汽水/自家茶/啤酒/梅酒应有尽有。不同放题时段收费不同,今天放工后选了8点半后入座,每人都只系$268加一~日式放题最紧要系款式既选择,我最爱既次序系: 刺身+寿司及手卷+熟食+饮品/甜品♦️刺身并盘(自选,电话落单)🥢松叶蟹脚、矶煮冻鲍鱼、带子🥢油甘鱼、吞拿鱼、挪威三文鱼、希灵鱼🥢酒煮荣螺片、俄罗斯甜虾、大赤虾、花海蜇🫶🏻哗,依个自选刺身并盘好架势~卖相超靓,铺得超级靓,打卡都打左一轮后先食~全部都系我至爱,放题最好就系每样都食,可以食晒所有款式!款款刺身都咁新鲜,估唔到有松叶蟹脚、矶煮冻鲍鱼既款式。蟹脚新鲜、鲜甜;原只冻鲍鱼有咬口,矶煮甜甜地好味~油甘鱼同吞拿鱼依两款鱼都系我最爱,入口即溶~各款迷你寿司及手卷必食海胆手卷,细细旧唔怕饱,而海胆好甜~餐厅提供多款寿司款式,最爱烧盐酱和牛肩胛寿司,和牛好重牛味及肉质软身好好食~特别菜式:金汤酸菜鱼&古法腩煲估唔到系日式放题店可以食到依D咁中式既菜式。金汤酸菜鱼只系少少,但汤底好香.。鱼片🐟非常滑,配酸菜味道一流。古法羊腩煲的🐐腩肉质软身连皮食好
♦️刺身并盘(自选,电话落单)
🥢松叶蟹脚、矶煮冻鲍鱼、带子
🥢油甘鱼、吞拿鱼、挪威三文鱼、希灵鱼
🥢酒煮荣螺片、俄罗斯甜虾、大赤虾、花海蜇
油甘鱼同吞拿鱼依两款鱼都系我最爱,入口即溶~
各款迷你寿司及手卷
特别菜式:
金汤酸菜鱼&古法腩煲
估唔到系日式放题店可以食到依D咁中式既菜式。金汤酸菜鱼只系少少,但汤底好香.。鱼片🐟非常滑,配酸菜味道一流。古法羊腩煲的🐐腩肉质软身连皮食好邪恶!
🦪川味蒸珍宝鲜蚝烧、蒜蓉蒸帆立贝 & 麻麻小龙虾
依两款熟食好邪恶,蒜蓉汁为海鲜提鲜; 两款海鲜都肉质嫩滑,一啖一只海鲜!麻🔥小龙虾虽然细细只,但得好过瘾,小龙虾肉弹牙好食~
同朋友聚会咩款式都想食,选择又可以多元化D?一于去「大瀛喜日本料理」擦餐劲~