2023-03-14 31 浏览
已经不是第一次到这家店,高质的食物和宁静轻松的氛围,系呢间楼上Cafe最吸引我的地方。星期日和朋友黎chill下,点了性价比颇高既二人套餐:1)千岛夏威夷10寸手拉pizza~芝士超多,轻易做到拉丝效果,千岛酱醒胃,菠萝酸酸甜甜,饼底香脆,热辣辣放入口,正!2)香辣虎虾海鲜意粉虽然个名叫香辣,但唔算辣,意粉软硬刚好,挂汁后相当惹味,有大大只既虎虾、青口、蚬…仲有青椒、蘑菇、洋葱等,材料好丰富!3)炸蟹饼形状好似丸,圆圆地,咬落啖啖肉,非常香口和弹牙。配上酸辣泰式辣酱,别有一番风味。4)小红帽士多啤梨奶昔,清甜解渴。洛神花玫瑰花茶另外加既。好大壶,饮极都仲有,店员细心咁拿左两个杯仔比我哋分享,仲有蜡烛保温。食饱饱之后用黎消滞,再边饮边聊天。真系好舒服呀!

1)千岛夏威夷10寸手拉pizza~

2)香辣虎虾海鲜意粉

3)炸蟹饼

4)小红帽
士多啤梨奶昔,清甜解渴。

洛神花玫瑰花茶
  • 香辣虎虾海鲜意粉