2022-12-04 35 浏览
1️⃣金沙虾咸蛋意粉 (set menu) $138 (5/5⭐️)本身我就超级钟意食咸蛋黄味 见到呢只味嘅意粉咁得意就去试下佢 个汁有好香咸蛋味 同埋有啲咸蛋粒👍🏻 成碟嘢仲有八只虾咁多🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤👍🏻 认真好味🤣🤣 份量亦都几多🥹 绝对唔系某啲Cafe大大个碟 中间细细兜意粉…😂😂😳2️⃣特浓龙虾汁海鲜意粉 (set menu) $148 (4.5/5)龙虾汁听落几好食 🦞个汁几浓下 香喷喷🙆🏻‍♀️🐙青口大大只 仲有几只蚬👍🏻👍🏻 非常足料 意粉份量都系好多.3️⃣Sweet Combo $98 (4.5/5⭐️)包左: Oreo芝士蛋糕+牛角包窝夫+荷兰小松饼 整体来讲几好食 最钟意就系个荷兰小松饼 因为整得好香🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️仲可以捞一个朱古力酱(似系一啲忌廉)一齐食 Oreo芝士蛋糕亦都好香浓 真心唔错👍🏻👍🏻 几大份 开头以为系好细份 冇谂过咁足料 食到超饱😮😂😂4️⃣榛子果仁奶昔 $+32 (4/5⭐️)大大杯 又靓又好饮 第一次饮呢只味嘅milkshake 觉得唔错👍🏻 值得一试 同埋跟餐+三十几蚊就有啦🙆🏻‍♀️5️⃣特浓Oreo碎碎朱古力 (拣左阿华田味)$+22 (4.5/5⭐️)杯嘢上面

3️⃣Sweet Combo $98 (4.5/5⭐️)

4️⃣榛子果仁奶昔 $+32 (4/5⭐️)

杯嘢上面好多脆脆 超好食 又饮又食好似食紧另一个甜品咁😂 同埋好浓朱古力味🍫 都系跟餐+廿几蚊就有得饮 真心唔贵又好饮又大杯🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

我同朋友都觉得cafe个靓女姐姐好nice超好招呼🤣🤣 之后有机会都想去试吓其他意粉 (觉得真系好抵 好大份😳😂😂) 或者拉其他朋友上去庆祝吓生日都好👍🏻👍🏻推荐大家庆生可以嚟呢一度

整体推荐指数: 4.5/5⭐️⭐️

餐厅资讯:
Go Dutch Cafe (旺角)
旺角登打士街43H号登打士广场10楼