放工约左三五之己黎到旺角依间楼上既韩式烧烤放题聚一聚,同朋友聚去食放题就最方便,唔洗就住就住嗌XD价钱都唔算贵呢~每位都系二百几左右餐厅环境阔落干净,每枱都有独立既抽气系统,唔怕成身都系油烟味有好多款肉类选择呀!虽然系放题但摆盘都绝对唔马虎~牛肉新鲜嫩滑,牛味浓郁。牛小排有返一定既厚度,食落好有口感呢!猪颈肉够爽口~海鲜拼盘超豪华既海鲜拼盘呀!!有生蚝,海虾,带子等。。每一款都系大大只绝对唔小家!而且净系睇卖相都已经知道系好新鲜,烧完食更加肯定,鲜味十足完全唔会腥!海虾因为够新鲜,肉质超弹牙!生蚝配合芝士同蒜容,烧完劲惹味带子亦好弹牙~牛舌烧完够晒爽口Juicy, 肥牛相对上就普通左少少~不过有其他肉类选择所以唔太紧要!咖哩鱿鱼估唔到竟然有我最喜爱既咖哩鱿鱼呀!要重点介绍下先得XD鱿鱼好大条,亦都非常新鲜。咖哩都算几浓味,所以烧完系超级香!食落亦好弹牙~我一个人就食左差不多一碟呢另外餐厅仲有不少熟食可以点,我地就试左鱿鱼须同盐酥鸡。炸得够香脆,肉质仍然保持到,好味!烧完既食物系咪好吸引呢真系睇返D相都流晒口水XDD餐厅好细心提供韩式既紫菜饭素饭,唔系就咁一碗白饭咁简单非常传统既年糕海带
价钱都唔算贵呢~每位都系二百几左右

有好多款肉类选择呀!虽然系放题但摆盘都绝对唔马虎~
猪颈肉够爽口~

海鲜拼盘
海虾因为够新鲜,肉质超弹牙!生蚝配合芝士同蒜容,烧完劲惹味
带子亦好弹牙~

咖哩鱿鱼
估唔到竟然有我最喜爱既咖哩鱿鱼呀!要重点介绍下先得XD
我一个人就食左差不多一碟呢
烧完既食物系咪好吸引呢
真系睇返D相都流晒口水XDD
餐厅好细心提供韩式既紫菜饭素饭,唔系就咁一碗白饭咁简单
非常传统既年糕海带汤都有得饮,味道仲相当唔错呢!

食到最后仲有雪条可以食,真系超满足呀XDD

同朋友聚会必黎既一间餐厅,包保每个人都会被照顾到~
整餐饭食得非常愉快,一路烧一路同朋友倾下计,时间好快就过
下次绝对会再黎呢!