2018-09-13 178 浏览
今晚同朋友经过旺角个头,决定顺便系旺角食埋晚饭。揾到呢间系西洋菜南街银城广场楼上嘅西餐厅,我地见咁耐无食过西餐所以决定一试佢set dinner 嘅选择十分多, 同埋系包埋餐汤同甜品嘅,所以好似比较抵食。 而我地嗌左露丝玛莉烧春鸡就系跟set嘅, 比较特别一提嘅系佢嘅配菜有冰菜,平时比较少食到,酸酸地几开胃,可以中和一下斋食肉嘅饱腻感。但系个鸡烧得洽到好处,唔会太干太难,配埋佢嘅香草同酱汁几唔错然后我地又单点左呢个火焰烧猪手,佢系上枱后点火即场烧嘅,够晒吸睛打卡一流 食落去猪手皮脆肉滑,够晒德国风味小食拼盘有洋葱圈、越南春卷、炸蚝等等,够晒多选择!最啱同朋友开心share最后个risotto 够晒creamy,食唔停口,而且份量颇大,几个人share都好饱西餐黎讲咁嘅价钱食到咁多野都几抵食,下次系旺角唔知食咩好不妨试试呢间

露丝玛莉烧法国春鸡

打卡一流 食落去猪手皮脆肉滑,够晒德国风味

脆烧德国猪手

小食拼盘