2024-05-21 5 浏览
今日同旧同事聚会,因为大家都住唔同嘅地方,当然约喺旺角呢啲咁方便嘅地方食饭啦。呢间铺喺旺角地铁站行两三分钟就到极之方便👍😊,舖头仲开到好夜岩哂要OT既我地。 而且舖头仲系全新装修,有卡位坐宽敞舒适。我哋叫咗好多串烧,串烧价钱好抵平均都系10几20蚊串,辣度可以自由选择,串烧上面洒满晒辣味粉,重口味得来又好好食!一边食串烧,一边倾计,一边饮啤酒🍻,真系好爽呀😌另外我哋点咗非常经典的四川家常菜干锅田鸡。大锅里面放了大量的田鸡肉块、配以🌶️辣椒、蒜瓣等香料闷煮而成。肉质鲜嫩多汁,辣椒又带有一股浓郁的香气,令人食指大动。呢道菜满足晒钟意辣嘅同事们❣️啲同事食完话想想再约下次一齐嚟试吓烤鱼或者系小炒🫶🏻

啲同事食完话想想再约下次一齐嚟试吓烤鱼或者系小炒🫶🏻