2021-09-23
餐厅装潢好有绿野小清新feel🌿 有多款fusion菜式 最特别系竟然有tapas~.▫黑麦啤酒西班牙豚肉辣肉肠意大利饭 $108Dinner set 包佐黑醋沙律🥗蒜蓉法包同埋南瓜汤~ 沙律🥗份量都比得几多 法包都好有蒜蓉香同焗得几香脆 南瓜汤味道好浓稠😍饭身唔会好干身 豚肉同辣肉肠几香 加埋黑麦啤酒令个饭多佐阵烟熏味 仲加佐啲脆片增加口感~.▫韩式辣酱芝士自制吉列牛汉堡🍔 $128Burger都几厚实 用佐韩式辣酱同青瓜丝做佐料 味道几特别 个牛唔会整到全熟 口感带有嚼劲 仲有埋芝士配搭 口感丰富~原来汉堡本身已经有薯条🍟配埋 食落好香脆 热辣辣😚.▫黑松露薯条 +$38因为唔知有薯条🍟所以我地再嗌😶 不过黑松露酱好好食😛 仲有埋茄汁可以点 唔洗咁dry~.▫hazelnut chocolate +$38朱古力🍫竟然都有拉花 有啲似小盆栽🪴 饮落古古力味好香浓 但又咁会过甜😍.总结,食物份量都几大份 价钱都几相宜 同埋menu款式几特别同创新😚 环境都几宽敞舒适 几岩gathering😍
▫黑麦啤酒西班牙豚肉辣肉肠意大利饭 $108
▫韩式辣酱芝士自制吉列牛汉堡🍔 $128