旺角有条集齐多间手摇饮品店嘅饮品街🧋无论你想要乜嘢类型嘅手摇饮品都可以喺呢条街度揾到😍最近就发现新开咗呢一间好正嘅奶昔店🥤💓只系望到门面嘅新鲜生果,已经即刻想入嚟试一试😋🍽️ 泰国榴梿奶昔榴梿系女人嘅补品,嚟到呢间咁天然、又咁健康嘅奶昔店,当然要佢哋嘅新品夏日果后榴梿奶昔试一试😋🥤落单之后职员亲手制作软绵绵冰冻嘅奶昔,仲见佢喺冰柜拎一大嚿足料新鲜榴梿放喺奶昔面😍💓而我哋每杯奶昔可以拣一款Topping,我就拣咗女人最爱平价燕窝桃胶啦😋下午茶都可以健康同滋润!🍽️ 泰国榴梿窝夫呢个季节,讲到明要大食特食榴梿😋呢间奶昔店除咗奶昔出名Homemade窝夫都系必叫之选,下午茶就一定要加埋呢个榴梿窝夫🧇佢哋窝夫都系即叫即整,热辣辣加埋新鲜吉士同埋大量榴梿肉,再加咪桃胶,新鲜制作嘅窝夫松脆软滑,再加埋大大嚿新鲜嘅榴梿肉真系唔好话满足😋🍽️ 日式抹茶奶昔同事唔系太好榴梿,叫咗杯抹茶奶昔,又见到职员喺现场即时打起成杯奶昔,识食嘅同事都加咗桃胶做Topping,同事对于浓郁香甜嘅奶昔赞口不绝😋🍽️ 奇异果窝夫呢间舖头用了天然,仲有大量水果做配料,标榜健康嘅同事就拣咗奇异果窝夫🧇吸收大量嘅维他命C,窝夫即叫即整,

🍽️ 泰国榴梿奶昔
🍽️ 泰国榴梿窝夫

🍽️ 日式抹茶奶昔

🍽️ 奇异果窝夫
呢间舖头用了天然,仲有大量水果做配料,标榜健康嘅同事就拣咗奇异果窝夫🧇吸收大量嘅维他命C,窝夫即叫即整,口感都好松脆配埋酸酸甜甜新鲜嘅奇异果,食到舔舔脷😋

• 榴梿奶昔