👦🏻👧🏻嚟到旺角食二锅头嘅「烤鱼鸡煲火锅放题」,有鸡煲、猪手煲、牛尾煲任食,食完之后可以转食烤鱼,跟住再转食打边炉,火锅配料仲有好多选择添!出面自助区可以任拎蔬菜、丸类、饮品同雪糕。星期日至四成人$298,星期五六日$338,有咁多嘢食同鸡煲烤鱼质素高,性价比相当唔错!🐤二锅头惹味鸡煲有大辣、中辣、小辣同唔辣拣。我地叫咗唔辣,上枱时店员会先炒几下,鸡肉炒得好香口,就算系鸡胸肉都好嫩滑入味,酱汁惹味,做得几出色👍🏻🐟海鲈鱼鱼可以选择海鲈鱼或者清江鱼,而味道方面可以选择麻辣味、香辣味、酸辣味同酱香味(唔辣)。海鲈鱼大大条鱼肉份量多,煎过嘅鱼皮有香脆感,而浸咗汤之后嘅鱼皮会变得有烟靭感。鱼肉洁白肥嫩,酱香味好惹味,酱汁煮得越滚令鱼肉越入味!仲有莲藕、豆卜同豆皮系底到吸汤,吸收晒鱼肉嘅精华!🍲汤底有10款汤底选择,因为鸡煲同烤鱼比较浓味,所以汤底我哋拣咗比较清啲嘅蕃茄薯仔汤,估唔到有惊喜!蕃茄味非常香浓,配肉类都无咁腻。✨火锅配料推介✨🐮安格斯牛版腱呢个食完一定要encore,一碟有三大片,切得有厚度,食落肉味浓厚同有口感。🐷西班牙猪梅肉猪肉片油花分布均匀,肉质软腍,唔会好肥。💦活海蚬粒粒都洗

🐤二锅头惹味鸡煲

🐟海鲈鱼

🍲汤底

火锅配料推介✨
🐮安格斯牛版腱

🐷西班牙猪梅肉
猪肉片油花分布均匀,肉质软腍,唔会好肥。

💦活海蚬
粒粒都洗得好干净冇沙粒,蚬肉肥美饱满,非常鲜甜!

🦐活海虾
海虾爽口弹牙,有鲜甜味,沾少少豉油带出鲜味。

📍 二锅头 (福苑) (旺角)
旺角西洋菜南街138号福苑2楼
2024-03-18