2024-01-18 47 浏览
🦞性价比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢🥞美食体验🧇:旺角575的8楼酒吧。下午饮咖啡,晚上饮酒,有水烟食。佢以前好似都系旺角有铺,依家间铺系新铺黎。我估系专做熟客生意?📸打咭体验📸:环境好靓,个酒吧位非常好睇。铺位整体较细,一开升降机门基本上睇哂成间铺。如果想坐靓位需要先book位,窗台位同埋吧枱位都系booking先比坐的。野食方面好靓,尤其个多士靓到痴左线,我近期影的甜品相,呢张近乎系最靓了。想知道佢地有乜野好食或者食物好睇,除了上openrice之外,可以上佢地社交平台睇我系下午茶时间过黎,我亦比较推介3点左右先过黎,慢慢坐下影下相。2点零果时我有上黎望望,竟然都仲可以坐左一半人,fans真多啊虽然佢地有窗位,但唔好期待可以用自然光影到靓相,呢栋大厦的采光系唔得既,要影好睇既相都自己带灯吧
🦞性价比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢

• 下午茶水果多士、绿茶红豆