2019-01-02 542 浏览
难得安基苑有间越南野,就去试下!叫左碗越南火车头汤河,味道普通,有粒芝士丸好唔夹😐个炸墨鱼饼同炸炸春卷系加钱配既小食,墨鱼饼超唔掂,好似食擦子胶咁。春卷味道ok但太油。fiancé 杯椰子沙冰唔算太甜,椰奶味重。我杯紫薯沙冰估唔到有cream,可惜我唔钟意cream,俾我new走晒,都算浓紫薯味但可以再少甜啲。个安格斯律牛肉青木瓜沙律一条青木瓜都无,但有羽衣甘蓝同啲沙律菜,劲大碟!牛肉有好多块,$68超抵食!不过佢用黑椒洋葱汁煮啲肉再淋上面,食落唔夹,菜还菜,肉还肉,但胜左够抵食。最期待既明炉乌头出场!平日泰国餐厅都百几蚊条,呢度$68!唔细条架。真系以为眼花!佢无做特价,系正价黎架。如果佢有汁俾我地点就好喇,我地拎左捞檬个汁点😂😂😂