2019-03-01 522 浏览
依间泰面开左都一段日子,之前都黎过好几次可惜每次都要等太耐就放弃左。今日下昼心血来潮试下下昼食又会唔会易排d呢,因为出到黎都撞岩一点中食饭时间,都等左阵,终于有位。咁就睇下lunch set menu有咩食啦,价钱黎讲都贵,每个set基本野都一百蚊起跳,如果真系返工黎食lunch既话未必会选择依度。佢最出名系泰面,不过我比其他set吸引左去。struggle紧叫泰式和牛炒饭定系泰式丛林炒和牛饭呢?最尾叫左丛林炒和牛同埋lime。黎到碟饭都算正常份量既,最惊喜系佢个煎蛋再拎去炸😱点埋佢个饭本身果个汁系好好食。至于主角就唔使讲,和牛好正炒埋辣椒好野味。不过有少少后悔叫左lime无叫到奶茶,基本上台台都叫奶茶,唔知系咪咁好饮呢?下次再试佢既泰面同奶茶先。