2020-06-10 839 浏览
不嬲都系萨莉亚既Fans,最近系蓝田番工,晏昼就行远啲过黎试下,蓝田唔系工商业区,所以下昼好易揾到位,基本上唔洗等位。不过学生开左学,多左人放学黎食Lunch。今次同同事叫左新出既俾斯麦薄饼,上面有芝士、菠菜、烟肉同埋一只半熟蛋。食过萨莉亚都知佢个饼皮其实唔系特别好食,啲蛋流左落去,个饼皮林左所以有啲漏。下次应该都会叫番水牛芝士薄饼算。同事叫左黑松露野菌忌廉意大利粉,中意食黑松露既会好中意佢 我自己就叫左铁板汉堡辣肠鸡球,都唔系第一次食,块汉堡好香好浓肉味,两条肠好干好咸,两旧鸡本身系脆既,索左啲汁之后林左,不过啲汁捞饭好好食 ,粟米又好甜另外加左16蚊配饭,沙律同埋饮品吧,沙律啲菜今日唔系好靓,所以食唔晒。呢个价钱真系算系咁,50蚊内又可以饮饱食醉。

同事叫左黑松露野菌忌廉意大利粉,中意食黑松露既会好中意佢

2020-06-09