2023-06-01
虽然香港天气越嚟越热,但系养生美颜火锅一定唔少得!去到餐厅,餐厅装修都几少女风,系我最喜爱嘅粉色系!估唔到仲有一个好大嘅儿童游戏室,就算系一家大细,小朋友都会玩到唔舍得走!今次餐厅推出全新120分钟任食火锅套餐,每位只需$218起,除咗有超过60款配料,仲有好多调味料俾我哋拣!今次我同老公专登加$70要咗个四季锅,谂住真系可以食多几款🤤🤤我地拣左既系:🔸养生药膳醉鸡锅🔸芫荽皮蛋锅🔸特浓沙嗲锅🔸胶原蛋白养颜美容锅呢四样汤底都好浓郁,基本上食佢哋,都唔需要添加任何嘅酱料都已经令肉质好够味!🍣时令刺身拼盘唯一最可惜就系刺身比一般嘅份量少,以上系二人份量,真系每样得两块😅🥗蔬菜综合盘蔬果都比较新鲜,粟米好甜!🥩火锅配料整体上火锅配料都唔错,牛唔会话无味同好靭,脆鱼鲩质量都好好,蚬都好鲜甜,以晚市$268既价钱黎讲真系好抵食!
去到餐厅,餐厅装修都几少女风,系我最喜爱嘅粉色系!
我地拣左既系:
🔸养生药膳醉鸡锅
🔸芫荽皮蛋锅
🔸特浓沙嗲锅
🔸胶原蛋白养颜美容锅
🍣时令刺身拼盘
🥗蔬菜综合盘
蔬果都比较新鲜,粟米好甜!
🥩火锅配料