2023-05-08
餐厅共有八款汤底,贪心啲想试多几款,可以选鸳鸯锅或者四季锅!我就三心两意,所以一于食齐四款!🔸胶原蛋白养颜美容锅 豚肉汤底,乳白浓汤仲有滑豆腐,本菇,就咁饮都唔会太咸,胶原蛋白满满。🔹蕃茄玉米锅好浓郁嘅蕃茄味,酸酸甜甜好开胃。🔸特浓沙嗲锅系最香浓嘅汤底,沙嗲本身少少辣,有花生味,任何食材放入去都变得好惹味。🔹养生药膳醉鸡锅药材味好出,加上花雕鸡,真系好补身。而花雕的醇厚与鸡肉鲜甜味相配合,汤料都好好味。选好汤底,店员随即送上时令刺身拼盘同蔬菜综合盘,另外餐厅用iPad自己点菜,非常方便。🥩肉类种类唔算多,但有澳洲M 6+和牛前腿心,美国安格斯风门柳,美国安格斯三角牛,四方肥牛,牛舌,纽西兰羊肉卷,三黄鲜鸡件等等。海鲜有竹签虾,沙白,花胶,鲜鲩鱼片等等,我仲食左炙烧芝心丸,蟹籽墨鱼滑,鸭血,猪肝等等。超过60款火锅配料及饮品无限供应,120分钟任食真系相当满足。最后仲有冰冻清甜柚子沙冰,饮完瞬间消滞,仲清新口腔味蕾。
汤底
🔸胶原蛋白养颜美容锅
🔹蕃茄玉米锅
好浓郁嘅蕃茄味,酸酸甜甜好开胃。
🔸特浓沙嗲锅
🔹养生药膳醉鸡锅