2014-03-06 3428 浏览
睇完晒廿一集星星,比千颂伊搞到好想食炸鸡同饮啤酒呀~ 于是上open rice 做下research之后,拣定左几间,黎到呢间冇咁多人排队,我地两个就决定食呢间喇~一入去播住轻快既韩文音乐,可惜坐位不多, 只有26个,所以唔算宽敞,好在店主殷勤招待搭够。$22, 好可爱既杯呀 ,啤酒都ok好饮饺子豆腐煲,唔系好记得几钱,大概$85左右。 都几多料架,少辣,入面有埋韩式粉丝同少量杂菜,味道不错,可以下次再嚟食过 $178 ,都几大碟,好味,原味似Kfc,皮脆肉嫩,甜酸味系似咕噜肉既。食鸡最怕呢就系鸡胸肉会"鞋shap shap",不过呢度啲鸡胸肉都好滑,但系价钱略贵。总结: 可以再帮衬,但唔会再叫炸鸡,会试其他野,我地头先偷听到隔离枱话炸酱面好似唔错 PS 第一次写食评,唔知点解啲相全部打横咗,敬希见谅

$22, 好可爱既杯呀
,啤酒都ok好饮

PS 第一次写食评,唔知点解啲相全部打横咗,敬希见谅
2014-03-05