2019-06-21
系屋企附近饮茶超级方便! 本身稻香系一个大集团,食物质素,环境卫生有保证! 呢间酒楼平时未到开门时间,已经有好多公公婆婆喺门口守候! 今日难得平日放假,一于约埋老公一齐去饮茶! 同埋呢间酒楼装修完之后多咗好多卡位,适合两个人去食,都唔怕同人搭枱! 👍🏻以前最惊就系饮茶同人搭枱,听到晒人哋倾计,自己又冇私隐度! 依家终于唔使惊啦入到去先发现原来而家做紧大优惠,逢星期一至五,11点前埋单,或者下午茶时段!有半价优惠! 下午茶时段,我哋见到呢个优惠超正呀,一于叫一啲平时觉得好贵,唔舍得叫嘅食物,我哋叫了豉汁凤爪啦,虾🦐饺皇啊,灌汤饺啦! 我想特别讲下呢个灌汤饺,一边好大只饺子🥟,饺子入边有好多材料,而且汤入面仲有冬菇,汤底够浓郁! 食完好满足两个人埋单只系70几蚊!
一于约埋老公一齐去饮茶!