🫧今日晏咗少少放工同男朋友去荃新天地2又食炑八,因为记得佢仲做紧weekdays 8:30pm后入座有黑夜优惠单点半价,抵啊🤩✨炑八厚切五花腩厚切五花腩可以烧到黄金嘅颜色,香脆多汁🐖💦,配埋生菜食就唔会太咸同太腻😋✨外群肉肉质鲜嫩多汁,自己钟意烧到七成熟就可以入口即化,食得好enjoy🥰✨大八爪鱼八爪鱼鲜美弹牙🐙,佢个酱汁条配得好好,唔会太咸又唔会太辣,仲有海洋的鲜味✨韩式红虾鲜甜多汁🦐,香气扑鼻,仲有韩式独特调味,烧完仲鲜甜,好juicy,仲有满满嘅虾膏😎🤍✨海鲜煎葱饼口感酥脆,仲有唔少海鲜做配料,鱿鱼特别多,食到好弹牙🤣🤣✨韩国水冷面清凉爽口,面条Q弹有嚼劲,咬极唔断嘅感觉好正,好解腻✨蓝橙有气果酒Asahi Sour清爽怡人💙,果香四溢🍊,适合小酌,甜甜地好容易入口✨蓝天使梳打清凉可口🦋,气泡丰富🫧,好饮👍,仲好靓好适合影相🙂‍↕️🫶🏻

✨炑八厚切五花腩

✨外群肉

✨大八爪鱼

✨韩式红虾

✨海鲜煎葱饼
口感酥脆,仲有唔少海鲜做配料,鱿鱼特别多,食到好弹牙🤣🤣

✨韩国水冷面
清凉爽口,面条Q弹有嚼劲,咬极唔断嘅感觉好正,好解腻

✨蓝橙有气果酒Asahi Sour
清爽怡人💙,果香四溢🍊,适合小酌,甜甜地好容易入口

✨蓝天使梳打