2018-09-11 96 浏览
好耐冇食过日本野啦,今日心郁郁所以你都要试一试。一嚟到,装修是非常好的,间隔亦令人很舒适。我和朋友都十分满意。我叫了$420的午餐,是吞拿鱼御善。佢成个套餐都系以吞拿鱼为主题,当中包括吞拿鱼嘅唔同位置肌肉,我就认为中间嘅部份系最滑,同埋有入口即溶嘅感觉,厨师好细心,要用火烧嘅佢都会用手遮住,令我哋唔会话容易整亲。而且佢每一件嘅frequency都会系等到我哋影晒相,食晒,佢先会上叻一旧 ,完全唔会话要我地快快食完就走。我朋友就叫安格斯牛柳嘅套餐,佢要全熟嘅,咁佢就嫌啲牛肉有少少难咬,但总括来讲都普普通通。呢个套餐最好嘅地方,系因为佢会陪埋沙律,水晶蛋,俾我哋,二水晶打佢整得好滑,突变都系好足了。每一个套餐都会附送当日嘅甜品同埋热饮,而我哋去𠮶日就系咁啱我哋都好钟意食嘅红豆雪糕,同埋我就叫咗个热柠水,咁全部都系普普通通,但系雪糕就好滑。总括嚟讲佢哋环境都算唔错,我就雷炎员工嘅态度可以有多啲进步嘅空间,除咗呢样之外,我都觉得呢间系可以一试嘅。