第n次尼食谂住近母亲节又星期五晚应该会贵d, 点知又冇分别都系108今次唔小心倒泻左支生油, 好在侍应们态度好好,清理完再清理,亦都冇黑面 没有调味果款牛仔骨 : 劲好味, 今晚切得特别厚, ,好似稻香肥牛粒粒咁好多油花,好甘香,劲抵食 金菇肥牛卷 : 好味, 但系煎极都散晒, 所以我就一次过整5件拆散佢炒, 鸡亦 : ok好味, 预先用刀界开左中间, 易熟 冬菇 : 好味 多春鱼 : 肥肥大大 猪颈肉 : 好味 鱿鱼so : 好味 , 好大条 咖哩猪扒 : 几香咖哩味, 都算淋熟食 : 海虾 : 好大只, 几好味, 但唔同酒楼食开果d,佢个shell硬d 雪糕 : 朱古力同士多啤尼都好味 , 但好难笔, 好在呀哥系度姐 椰汁西米糕 : 好味呀,我劲劲钟意食有汤有饮品, 柠蜜ok好多野都未食,生果冷盘熟食泡菜寿司好多好多.....,但系食唔落都冇法下次再去食啦唯有其实而家d牛仔骨街市都卖到好贵,5-6蚊旧走唔甩, 呢间冇调味果款一食就知冇落d咩化学野搞过,又厚, 又任食, 真系好抵
第n次尼食
谂住近母亲节又星期五晚应该会贵d, 点知又冇分别都系108

鸡亦 : ok好味, 预先用刀界开左中间, 易熟

冬菇 : 好味
多春鱼 : 肥肥大大

猪颈肉 : 好味

鱿鱼so : 好味 , 好大条
咖哩猪扒 : 几香咖哩味, 都算淋
熟食 :

椰汁西米糕 : 好味呀,我劲劲钟意食

有汤有饮品, 柠蜜ok
下次再去食啦唯有

2009-05-08