因为睇相睇布道环境靓先上去,点知先无得book位,2点早一点上去,点知full晒,叫我地去2楼一个所谓workshop临时开一张好窄枱比我们,环境超差,野食来了,$140-150餐饭,份量小之余很难食,真想不到,cafe呢价钱食物可以差到咁。跟著,我们朋友约出来gathering想影张相,点知先有位店员态度超差,一张相都唔比影,实在太生气,ok她态度差说这层不可影相因为有Product wor, ok我们上去3楼想影张相留念,点知上到去2位店员态度仲差,话处处唔比影相,我们话唔比影相没有声明,当时又没有牌写低唔比,真未知未闻过,楼上cafe可以咁对待客人,认真唔建议再有同样苦主再上去,一肚气,本人有教养真唔想跟她们理论了,唔想weekend心情差。日后希望大家想book就想一想接唔接受到,比百几二百一位,上旧楼行楼梯,无好环境,无好野食,无影相,无一基本服务人员态度,的所谓文青好去处虚名,一定广告技俩@@