2014-03-04 1880 浏览
星期六起身起得晏, 就紧系食个breaklunch 啦!行铜锣湾之前去大坑食个all day breakfast真系一个唔错选择!呢间餐厅有落地玻璃, 可以睇到个足球场, 有木做枱櫈, 有sofa, 感觉好舒服, 可以慢慢放松食个breaklunch。睇下个menu先传统全日早餐:窝夫好香蛋味, 咬落好发软!估唔到多士会系麦包好健康! 而且果酱系自家整的, 少少甜 (其实我分唔出系咩野水果既酱…), 配上麦味, 和微酸既提子干, 清清甜甜, 好开胃。一朝早唔想食咁油, 就拣左个烚蛋, 煮得唔错, 又弹又滑!其他火腿, 粟米, 茄汁豆, 意式肠, 我个人觉得少少油, 不过系可以接受, 味道都唔错。最后以杯latte既完结, 见到只可爱熊仔, 饮落都好味d既。
星期六起身起得晏, 就紧系食个breaklunch 啦!
睇下个menu先
传统全日早餐:
窝夫好香蛋味, 咬落好发软!
一朝早唔想食咁油, 就拣左个烚蛋, 煮得唔错, 又弹又滑!
题外话/补充资料: 个人好钟意个麦包, 推介呢到卖既自家制既麦包和果酱!
2014-03-01