(非会员)
2010-07-08 11 浏览
  原本行过系为左揾筑地,但系行黎行去都揾唔到,突然见到两支烤肉入眼就即刻俾佢吸引左。当时算系午市,离奇系全店只系得两个客,我心大心细唔知帮唔帮衬好,后黎见到有报纸广告介绍就入左去。门口写话星期四至日有羊肉,所以叫左转转转烤羊肉卷外卖,佢地用锡纸包住个卷黎keep温度,不过好可惜系我住得远,返都屋企都冻晒喇。店里面见到外籍老板同另一名识外语+广东话o既店员,全程服务非常好,老板用好勉强o既广东话serve客人而且仲听得明,实在勇气可嘉。  我唔知道堂食其他主菜 / 饭 o既质素系点样啦,只知道呢个转转转烤羊肉卷肯定好食过delifrance o个D,如果堂食应该仲有茶送。羊肉系预先切碎o既,肉 / 菜 / 酱汁 都足料,无呃人,相信客少真系有客少o既优点。三十几蚊买一个卷有D贵,如果买牛羊,个价会比较合理,鸡就... 讲起黎个卷o既酱汁味道有少少似旋风鸡卷........ 如果你有部份配料唔岩食,可以同佢讲话唔要,辣酱多少都系可以调校o既。  会再帮衬,第日有机会再试主菜。

会再帮衬,第日有机会再试主菜。
2010-07-08
外卖自取