2021-12-05 1172 浏览
适合倾计嘅餐厅💬💬坐得好舒服,星期日去都冇咩人,比你慢慢坐~😚最贴心系老板一开始就会serve杯水比你🥛💧食物方面,叫左两道𩠌同一杯嘢饮,分别系All day breakfast同慢煎三文鱼配露旬焗薯🐟1)All day Breakfest ~$118🥬Salad好味;🍳炒蛋都好滑,好似食到有阵淡淡嘅黑松露味🤔🤔;🥓餐厅用嘅烟肉同平时嘅唔同,唔会好干好咸,不过略嫌个底有啲多油;肠仔非常好,个皮脆脆地,偏咸嘅,但我个人好喜欢;酸种面包好味🍞;🍶Yogurt都ok,唔会过甜过酸//整体而言,份量好足,都ok//2)慢煎三文鱼配露旬焗薯~$128🐟🐟系慢煎嘅,不过又唔系特别滑,配菜都冇咩特别,唔特别推荐🤣🤣3)Hot Mocha~$46☕☕拉花好靓,味道正正常常,配左个手工曲奇饼?!都几特别🤣🤣🤣//两个人当Brunch食,都几饱,份量好足,可以慢慢坐同倾计////冇咩做想揾地方hea下就可以去//‼️见到佢有纯素cake,我地冇试,如果有唔食蛋奶嘅朋友,去到都唔怕冇嘢食🤣🤣🤣‼️‼️
适合倾计嘅餐厅💬💬

1)All day Breakfest ~$118

//整体而言,份量好足,都ok//

2)慢煎三文鱼配露旬焗薯~$128

3)Hot Mocha~$46