餐厅: 樂聚廊
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2018-12-03 2254 浏览
五星级酒店英式下午茶大部分我都试过,能令我回头既只有两间,所以一般都唔会期望太高,旨在同朋友吹下水,影下相呃like,hea够一个下午。今次终于到Conrad,睇泥已经准备好迎接圣诞节🎄,唔止呢度,成间酒店都布置好晒Menu又甘岩系红色。室外都有座位,不过今日少少热,冇人坐。望返menu先,有TWG既茶俾客人选择,我地点左grand wedding tea同grand jasmine tea前者有茶叶,后者系茶包冇咩特别,唔介绍喇。呢排搞紧Perrier-Jouet promotion,我加左杯champagne,原来$68系两位用,甘又几抵㖞。好饮得既我当场队左两杯唔会太甜太酸,好易入口,岩晒唔系好饮酒既朋友饮。下午茶绝对绝对系食泥呃like 第二系食环境,第三系服务,最后先系味道。温度唔够热,普通。clotted cream几香,但食食下个jam会溶鹅肝同Parma ham较为好味,其余两款第二层较为好食既系(最左)龙虾酥饼。最底果层冇试😂 有点饱同埋唔够吸引,我份人冇咩体育精神。以指定信用卡埋单有85折仲有条手链送如果你钟意我今次既分享,请你马上立即宜家就俾个like同关注我😬

Menu又甘岩系红色。

室外都有座位,不过今日少少热,冇人坐。

前者有茶叶,后者系茶包
冇咩特别,唔介绍喇。

好饮得既我当场队左两杯
唔会太甜太酸,好易入口,岩晒唔系好饮酒既朋友饮。
Perrier-Jouet  grand  brut

下午茶绝对绝对系食泥呃like
第二系食环境,第三系服务,最后先系味道。
Afternoon  tea  set  for  two

Scones

鹅肝同Parma ham较为好味,其余两款

第二层较为好食既系(最左)龙虾酥饼。

最底果层冇试😂 有点饱同埋唔够吸引,我份人冇咩体育精神。

以指定信用卡埋单有85折
仲有条手链送