2009-02-01 19 浏览
今日同囝囝睇完"崖上的波儿", 就去揾野食, 四围都系人, 突然谂起 Yagura, 好耐冇黎喇, 贪佢够静同埋d野又好食. 讲返d食物先.我自己就叫左个sushi set, 有6件不同款d sushi同埋4件卷物, 淡淡的鱼鲜味 加埋 鳗鱼卷的浓香, 正呀! 囝囝叫左一个和牛照烧set. 佢唔钟意食饭, 所以加hk$25.00 转左乌冬, 豉油汤底, 先讲乌冬, 够滑有咬口, 而d和牛就烧得8成熟, 小朋友都可以食, 够肥又够香, 我就食哂自己果个set 至食左一件和牛, 牛香在口内久久都未散呢.两个set 都系跟返沙律同前菜, 沙律就一般, 前菜o既青瓜鳗鱼就好特别, 清甜可口, 值得一赞

齿夹留香
好特别的前菜, 清甜可口