2024-11-10 396 浏览
去得尖沙咀诺士佛台 唔系剩系得饮酒,仲可以系同fd 系一间好浪漫好靓既餐厅庆祝生日 😆上网睇到哩一间Staro,第一感觉系好靓,星空做主题的餐厅,餐厅都会有Cocktail或者Mocktail 饮,就算同fd 黎hea下 倾下计都好浪漫 🥰parma ham salad | 对于钟意食parma既我地,一定会叫个前菜拉 😆prama 配上哈密瓜,咸甜 刚刚好,好开胃Porcini Tartufo Risotto | 超级香黑松露, 远远已经闻到黑松露配上烩饭,味道好夹 🥰Parma Ham Pizza 🍕最喜欢系食薄脆pizza,而且parma ham好香,唔会太咸, 3-4个人食刚刚好Cat planet🍸听个名好特别,成杯饮品出黎外形已经好吸引,味道唔会好甜,应该大部分女仔都钟意饮 🤭餐厅主题非常吸引我地之余,系哩度生日打卡影相都系主要之一,生日蛋糕非常有仪式感,令到生日既朋友仔好惊喜 🤭值得推荐

parma ham salad |

Porcini Tartufo Risotto |
超级香黑松露, 远远已经闻到黑松露配上烩饭,味道好夹 🥰

Parma Ham Pizza 🍕

Cat planet🍸