2024-08-06
呢间餐厅Staro用咗星空做主题,成个感觉都比较浪漫有情调,适合couple或者朋友庆祝生日/周年纪念。*不是试食活动呢度嘅食物都唔错,有以下呢几款特别推介:Mocktail💫Aurora(Green Apple, Pineapple, Lime, Soda Water)菠萝味嘅香甜系会比较突出,带有青柠嘅酸味,清新舒服😌💫Deep Filed Fresh Calamari即炸鲜鱿鱼配蛋黄酱($128)炸鱿鱼慰既香口但唔热气,不得不说个蛋黄酱系带有麻辣香味,系餐厅特别调较出嚟,值得一试。💫Fettuccine Al Ganchio鲜拆珍宝蟹肉手工阔条面($298)虽然冇原只龙虾勰摆盘嘅精美,但系帮你拆埋肉呢下的确细心。,味道适中,意粉挂满酱汁,有龙虾🦞味嘅鲜甜。💫Parma Ham & Cheese Platter意式风干巴马火腿杂锦芝士拼盘($198)不得不赞入面嘅哈密瓜系相当之咁甜〝 Parma Ham andcheese 都好质素🫶🏻推!💫My Sign 星座蜜糕($148)Chocolate Mousse with Mixed Berries Cake)特别欣赏佢signatu
*不是试食活动
呢度嘅食物都唔错,有以下呢几款特别推介:
Mocktail
💫Aurora
菠萝味嘅香甜系会比较突出,带有青柠嘅酸味,清新舒服😌
💫Deep Filed Fresh Calamari
即炸鲜鱿鱼配蛋黄酱($128)
💫Fettuccine Al Ganchio
鲜拆珍宝蟹肉手工阔条面($298)
💫My Sign 星座蜜糕($148)
特别欣赏佢signature嘅上碟方法,可以俾到人一种隆重其事嘅感觉