2019-04-12
是日同闺蜜N食生日Afternoon tea, 卡乐妈订左The Murray入面既Garden Lounge, 美味子一直都想嚟The Murray 好耐啦,终于可以同好友一齐嚟食野加影靓相👍🏻Afternoon tea 有两款,一款系beef另一款系salmon, 我地大家都一致想食salmon 🐟,两款喺presentation上会有d唔同, beef系黑色碟,salmon系白色碟,两款都系两层为主。Scones 同 cookies 会另外上,同埋有strawberry jam & marmalade 以供选择。唔好睇佢相貌平凡,呢个chocolate cookie 意外地好好味🥰讲返个tea set, 上层主要系甜食,美味子最钟意食个berry trifle,甜甜酸酸好refreshing 🍓下层就以咸食为主,份量啱啱好,唔会太多又唔会太小。喺我地三位闺蜜畅谈紧既时候仲发现原来后面两枱分别坐左位女演员同女天后!不过由于系私人时间,可能贪呢度够静够私隐,所以美味子我地都唔打搞佢地合照啦,继续我地既闺蜜时光🥳