2K
2023-04-14 33 浏览
星级贵气下午茶喺中环街市逛完市集 去咗附近呢间同埋系我Favorite嘅吧 食afternoon tea set 咸甜点由师傅悉心炮制 质素拍得住五星级酒店 价钱就平一大截-⭐️下午茶三层架 $298 (二人用)⭐️🥂有气餐酒推广期间 每位客人送一杯Prosecco 抵到呢🤩🤩-🍔迷你牛肉芝士汉堡 🥠烟三文鱼脆饼🥓巴马火腿配蜜瓜咸点之中 最出色嘅系mini burger 小巧可爱 well done汉堡扒 肉质依然柔软juicy -🧇手工窝夫🍫朱古力布朗尼🫓马卡龙Macarons外层薄而酥 黏牙有糖心感🥰 Brownie表皮扎实 黐埋金箔银箔 感觉零舍high🤭 里面柔软同埋甜度够-🥛意式奶冻🍮焦糖炖蛋🍎苹果金宝好欣赏apple crumble‼️ 鲜苹果粒馅肉 爽口少甜 提子干增强味道 金宝粒酥脆有牛油香-☕️Matcha Latte☕️Flat White
星级贵气下午茶
⭐️下午茶三层架 $298 (二人用)⭐️