一踏入星荟馆,感觉就好似一个新派嘅餐厅,光猛得来,气氛一流🎭。我地一班食神👻都想食遍哂个食谱😽首先,就要提""雪燕蟹肉瑶柱蠜""🦀🍲,只见每一口汤都食落肚处令人觉得舒服,散发出海鲜嘅香味,整个食神都觉得开胃啲。然后,白胡椒大虎虾伴煎米底🍤🍛🌶️,都系食神心中嘅选择🥇。满满嘅虎虾肥硕多肉,配上香辣嘅白胡椒,煮得好好味😋😋。正因为佢哋煮得太好味,无一唔满意,我们食神在短时间内咁都把它们一件不漏地秒杀⏲️。炭烤陈皮黑叉烧🍖🍊,有陈皮的香甜和叉烧的甜味,令人食得舒心,口感好特别,一试就爱上🥰。嚟到贵州酸汤海马友鱼柳🌶️🐠🍵,汤汁酸辣香浓,仲有海鲜的鲜美,非常特别,每一口都食得舒心😬。樱花虾浓汤小棠菜芯🍤🥬,表面光滑,食入口中,满满的虾鲜味和小棠菜芯的清爽,是绝对的美妙组合😛。终于,最为结束锦上添花,福建炒丝苗🍛,咸鲜宜口,炒的恰到好处,我哋个个都食得好满足🈵。星荟馆这家高级中菜馆,环境👀✔️✔️✔️✔️✔️食物味道✔️✔️✔️✔️✔️服务✔️✔️✔️✔️