2022-08-17
真系好耐🈚️食buffet啦,依家仔仔大少少🤏🏻就带埋佢去体验下,知道可以自己喺出边攞食物,仲可以动手装饰cupcake🧁佢超期待又兴奋😆今次我哋去试下以东南亚海鲜烧烤美馔为主题嘅自助晚餐🍽 一坐低就为每位送上迷你佛跳墙一盅😍自助餐必食海鲜冷盘‼️当中🈶️阿拉斯加蟹脚、波士顿龙虾、蓝青口、翡翠螺等多款海鲜,啱晒钟意食海鲜嘅我😍既然系星马泰味力之旅,点少得星马泰菜‼️前菜🈶️多款清新开胃嘅泰式沙律轮流供应,当日系我好钟意食嘅泰式酸辣凤爪😋 热荤方面就有香辣惹味泰式红咖哩、青咖哩、泰式鱼饼、海南鸡饭、香脆咖哩角等。仲有我好钟意食嘅新加坡叻沙同泰式船面🍜系食即叫即煮架‼️烧烤方面就🈶️由大厨即席主理嘅烧蚝、烧猪颈肉、烧大虾、串烧、烧西冷牛肉等🍢天气咁热一定要饮返啲透心凉嘅饮品先得🥤就好似芒果沙冰、七彩椰汁冰、班兰龙眼冰等~之后再食埋甜品就Perfect啦😌仔仔食咗大半杯雪糕🍦一杯啫喱再加一件鸡蛋仔,真系好夸张🤣当日仲有一个打卡项目,就系睇师傅点著火焰雪山🔥入边嘅云呢拿雪糕真系几好味🤤
一坐低就为每位送上迷你佛跳墙一盅😍