2022-08-19
亚女大个左,一于带佢去食buffet先,今次《东南亚海鲜烧烤美馔为主题》,有一系列新加坡、马来西亚及泰国食品,而且仲可以自己动手同cupcake装饰添。去食自助餐必食海鲜😍有拉斯加蟹脚、波士顿龙虾、蓝青口、翡翠螺等多款海鲜,岩哂我🤣。今次主打星马泰美食,🈶️我喜欢嘅泰式酸辣凤爪,酸酸辣辣好开胃,泰式柚子虾沙律、泰式粉丝鱿鱼沙律等。另外,仲🈶️香辣惹味泰式红咖哩、青咖哩、泰式鱼饼、海南鸡饭、香脆咖哩角等热荤食物,亚女就喜欢食即叫即煮嘅新加坡泰式船面🍜,汤底浓郁。由大厨👨🏻🍳即席主理嘅烧烤🈶️一烧蚝、烧猪颈肉、烧大虾、串烧、烧西冷牛肉等🍢,好惹味呀炎热☀️夏天紧系要饮番杯透心凉夏日饮料,有芒果沙冰、七彩椰汁冰、班兰龙眼冰等,仲要食埋甜品,亚女食左火焰🔥雪山、雪糕🍦、鸡蛋仔添。濠餐厅精心设计一系列亲子活动,可以同小朋友参加亲子烹饪工作坊添。