2018-10-21
以前读中学嘅时候,差不多个个星期都会拣一间Cafe,成班fan一齐Hea下吹下水。不过,毕咗业之后都好似冇再去过Cafe噜!今日行行吓见到呢间To-Gather Cafe,觉得佢个名识字食得几好,就俾佢吸引左上去试试😋To-Gather Cafe系金鸡大厦,地点方便👍🏻 地方唔算好大,不过胜在够宽宽阔敞,有大大张梳化床,光线又足够,地方干净,感觉好舒服☺️ Cafe好多时俾人嘅感觉,系食物质素会比较差,不过呢间Cafe嘅质素真系有惊喜👍🏻卡邦尼扭扭粉扭扭粉嘅软硬适中。呢类型嘅粉表面面积够多,最适合用多汁嘅煮法🤓 配上我最钟意嘅Carbonara,超正呀🤡黑松露海鲜意大利饭海鲜非常足料,有好多青口、 鱿鱼、虾、蚬肉,再加上黑松露煮出意大利饭。卖相好靓好有特色,意大利饭竟然用长碟上枱,色香味俱全,梗系要相机食先啦!!! 口感一流,唔会太软或者太硬,绝对有西餐厅既水准!鸡翼好香蜜糖味,而且仲好入味*跟Dinner送餐汤加饮品,再加$10就有蛋糕,饱到要揽住个肚咁走呀XD
卡邦尼扭扭粉
黑松露海鲜意大利饭
鸡翼
好香蜜糖味,而且仲好入味