2018-06-01
人嘅一生营营役役,为咗生活努力工作,由朝做到晚,返到屋企真系好想同一个Right Person分享点点滴滴。好彩我M佬私有化咗A姐,但有一个Right Person都想有个Right Place,等我哋可以舒舒服服倾吓计。今日就去到尖沙咀嘅The Right Place,同我亲爱嘅Right Person喺Right Place食Right Dinner饮Right Drink。避风塘软壳蟹哗,好欣赏餐厅用大点心笼,卖相好吸引!两只软壳蟹大旧兼厚肉,搭埋避风塘炒蒜,非常惹味。不过如果避风塘再辣啲就更好啦!美国安格斯牛肉芝士烟肉煎蛋汉堡安格斯牛肉煎到五成熟,牛味浓郁,一咬就流晒啲肉汁出嚟;配埋煎香嘅烟肉同新鲜蕃茄;特别欣赏只太阳蛋,捞埋啲蛋汁,好满足!德国猪手猪手份量十足,外皮烧到脆卜卜,里面肉质仲保持到鲜嫩,肉汁丰富。呢到仲好多特色饮品同cocktail,有唔同嘅口味!如果想揾到啱自己嘅口味,可以同店员查询联络了解!我哋今日试咗My cup of tea同Cocktail Soup。(记住Like同Share畀朋友)By A姐M佬 玩乐日记
避风塘软壳蟹
美国安格斯牛肉芝士烟肉煎蛋汉堡
德国猪手
(记住Like同Share畀朋友)
By A姐M佬 玩乐日记