🎈是日下午茶抵食推介✨101 台式休闲餐厅🎈今日哥哥突然之间话想食米线🍜上网搜寻左一轮见到原来荃湾都有好多间米线舖.比较多人推介嘅就系呢间喺千色汇嘅101 台式休闲餐厅💗用料健康✅大人小朋友都啱食😛米线我哋拣咗蕃茄汤农场鸡汤米线🍅蕃茄汤底非常浓郁,有海量既蕃茄,每一啖都好够味😍仲好足料添🌟有六件鸡!每件都嫩滑多肉,配料仲有云耳、红枣等等非常健康💚小食我哋都拣咗几样!卤水猪大肠其实已经好耐冇食😆因为好怕肥但系见到隔离枱啲人个个都食到好滋味🤣最后忍唔住都系要叫埋一齐试吓😍呢度既猪大肠肥瘦适中啱啱好✨卤水又够入味!真系超级正😁上汤浸时蔬!油麦菜再加左啲红枣同埋杞子一齐💚连啲汤都跟住饮咗几啖😀卤水鸡翼一碟有三只💗卤水味够入味,肉质鲜嫩爽滑,哥哥都话好好味自己食咗两只😍上汤白菜猪肉饺!实在太多只我都唔记得咗有几多😆 菜肉比例平均,每一粒都大大粒涨卜卜😍饮品我哋一人叫咗一杯✨冻朱古力同埋冻奶茶🧋完美嘅下午茶💗哥哥最欣赏就系佢哋嘅蕃茄汤农场鸡汤米线🍜净系个汤底已经食到舔舔脷😍佢哋仲有其他好多药膳嘅米线下次一定要带黎食下其他味道😛
🎈是日下午茶抵食推介✨101 台式休闲餐厅🎈

2020-11-23