2007-12-09
食完starbucks, 转战呢间上楼餐\厅~~试0左佢\个tea set --- buffalo chicken wings感觉良好~!!!鸡翼食落唔油腻, 都几嫩滑, 唔会炸到干晒身, 好有香草味!! 伴碟沙律菜不比主角差!! 个sauce酸酸甜甜好味道!! 只系d菜我畸嫌佢\唔够爽...似系都有摆\0左一段时间的感觉...不过整体上好buy呀~~肥??? 话之佢\啦~~ XD 之后饮埋杯啡, 饮完即时觉得之前餐\starbucks tea是不值的!! 我唔应该浪费六十几蚊0系starbucks食完先上0黎...>.< 我笨了...杯coffee好滑好香浓~!!服务态度都一流呀~~反应快, 有耐性, 有礼貌, 有心同d客沟通下~~最欣赏都系佢\杯水~~暖暖的~~环境都好好!! 居高临下望住条马路, 同之前0系starbucks坐0系条路隔离相比, 呢度压逼感细好多!! 舒服~!!! 装修设计都唔错呀~~果然系木!!! 睇见佢\0既装横, 有种高雅feel, 哈! 现场播住norah jones的jazz, 好relaxing~~当时人唔多, 静静的, 很不错!! ^
感觉良好~!!!
环境都好好!! 居高临下望住条马路, 同之前0系starbucks坐0系条路隔离相比, 呢度压逼感细好多!! 舒服~!!! 装修设计都唔错呀~~果然系木!!! 睇见佢\0既装横, 有种高雅feel, 哈! 现场播住norah jones的jazz, 好relaxing~~当时人唔多, 静静的, 很不错!! ^^