2015-12-05 580 浏览
是日快食短评!是日约朋友happy hour , 点知朋友忽然要OT , 心情有啲寻应我就随便去到厚福街食咗个单人晚餐,H8 野食多就大家都知,去左12楼的 Bel Cibo Restaurant当日系星期二以为唔使book枱点不知去到只系刚刚咁好有张枱食,虽然冇咩特别嘅装修,简简单单,但胜在食物上菜快而且选择都几多!点左个黑松露酱煮鲍鱼,一客一件。我叫左两件。用上新鲜连壳的鲍鱼,配上摩菇汁同黑松露酱,鲍鱼口感十足,黑松露酱亦都很香,第一次食呢一种嘅配搭,果然不错,而且鲍鱼都几大只!厨师餐汤系罗宋汤,平平凡凡,酸酸地都几开胃,菜料都够多!另外仲叫咗一个蟹肉芦笋忌廉天使面蔬菜量很多,蟹肉分量亦都好足,天使面煮得刚刚好而且酱汁香浓,整体来讲系一个几好食嘅天使面。而且呢度嘅意粉份量都几大一个人系未必食得晒!埋单都只系需要二百零蚊,食完刚刚好朋友就放工可以去行街啦!
是日快食短评!
点左个黑松露酱煮鲍鱼,一客一件。我叫左两件。
厨师餐汤系罗宋汤,平平凡凡,酸酸地都几开胃,菜料都够多!
另外仲叫咗一个蟹肉芦笋忌廉天使面
埋单都只系需要二百零蚊,食完刚刚好朋友就放工可以去行街啦!