2022-10-31
Banchan & Cook📍铜锣湾时代广场9楼922-923号舖行完街过咗嚟铜锣湾时代广场食午餐原来仲有万圣节特别餐牌🐙南瓜八瓜鱼蛋包饭呢度嘅蛋包饭好出名 枱枱都叫只蛋仲印咗万圣节logo切开个蛋嘅时候 系流心状态辣酱煮八爪鱼好入味 有咬口仲有两件大南瓜 饭都有炒底 唔系剩系得白饭🍙传统紫菜包饭份量比一般嘅紫菜包饭大包住左牛肉 青瓜 萝卜等等馅料好丰富 一啖都食唔晒🧆黑炸酱无骨炸鸡虽然只系半份但系份量都已经好多炸鸡咬开啖啖都好Juicy 又入味薯条炸得好脆 忍唔住食晒😂🧇韩式杂莓牛角包窝夫用牛角包来做窝夫系有种特别嘅牛油香气连个口感都唔一样加埋糖浆士多啤梨 蓝莓 一齐食真系画咗个完美嘅句号😻叫咗两杯万圣节特别饮品 睇落好特别吸血鬼的梳打🍷红莓汁梳打水 上面仲放咗用荔枝同蓝莓扮眼嘅装饰👁橙色怪魔沙冰🍹热情果 香橙奶 朱古力沙冰饮落去感觉几轻盈 有啲乳酪嘅味道 成件事好夹#Banchan&Cook #COFFEETIME #omurice #friedchicken #koreacafe #cafe #croffle #韩式餐厅 #太古 #铜锣湾 #东涌 #咖啡 #炸鸡 #芝士拉丝
📍铜锣湾时代广场9楼922-923号舖
行完街过咗嚟铜锣湾时代广场食午餐