2018-09-10
一行6人想揾间楼上cafe,要好揾又好坐,终于bk左小桃咖啡☕️室佢地有live band, board game, 我地bk左佢间vip房, 入面仲有电视同Xbox,可以一齐做机友(好好笑),我地疯狂玩炸弹人,炸死人。好👌🏻废话唔多讲,讲下食左咩先Cafe系以set为主,有小食,主菜,饮品。我地叫左6人set,人均消费100几200,但可以坐个半中,店主好好人小食每人一旧,食完抢完好肚饿主菜Ribs: 烘得好软林既肉排,表面烧焦左既边配上烧烤酱Carbonara: 睇落好似好大碟,点知我地班化骨龙都系豪不犹豫食哂,店主傻眼见到我地饿鬼上身,仲即刻入厨房炒多盘比我地食多谢🙏🏼救助香港🇭🇰饥饿难民😂😂推介依间楼上cafe, 我地走个时见到露台望出去就系时代广场既钟楼,好浪漫🌹店主好nice后尾同埋我地一齐玩board game 好似一个cozy zone聚埋一齐,一齐渡过开心快乐既晚上🌃
好👌🏻废话唔多讲,讲下食左咩先
Cafe系以set为主,有小食,主菜,饮品。
小食
每人一旧,食完抢完好肚饿
主菜
Ribs: 烘得好软林既肉排,表面烧焦左既边配上烧烤酱
多谢🙏🏼救助香港🇭🇰饥饿难民😂😂
店主好nice后尾同埋我地一齐玩board game