2023-03-20 212 浏览
今日去到马鞍山, 原来呢道都开左鮨乐, 之前食过观塘果间觉得都唔错, 就想再试下佢地, 去唔到旅行都顶住瘾先啦叫左劲多是日推介既小食, 先黎食左个 #岩蚝, 都几肥美, 蚝肚几厚肉, 食落偏淡海水味, 都OK 既🌻🌻🌻经店员推荐, 叫左另一个是日推介既盐烧青口, 超大只, 烧起黎都唔鞋, 仲劲JUICY, 食落都几好味, 🌻🌻🌻🌻之后再叫左荧光鱿鱼小食, 季节食品, 食起黎好爽口, 都几好味 (不过如果有多几只就好喇 ) 🌻🌻🌻🌻主食方面我地叫左 是日推介既 #春子鲷寿司 , 春天就系食春子鲷既季节, 食起黎都有啲油份, 上面仲加左啲柚子皮提高鲜味, 唔错, 时令之选🌻🌻🌻🌻🌻#海胆三文鱼籽卷 睇到都超满足, 成粒超多海胆一啖入口, 鲜甜, 满足! 托底的系吞拿鱼卷, 味道夹埋都几 Creamy 正 🌻🌻🌻🌻🌻总括呢间都系几正, 坐得舒服, 味道新鲜, 寿司刺身都算厚肉,可以顶住去日本思乡情

岩蚝
是日推介盐烧大青口