2008-11-06 19 浏览
某一日我同我朋友心血来潮想食德国野,于是我地就一齐上Openrice睇下有咩正既德国餐厅!然后我发现某一间位于尖沙咀新世界中心对面既德国餐厅,𠮶度不单止可以饮到麦啤,连影出嚟既𠮶只咸猪手,同我喺德国食𠮶只好似系一模一样架!好,咁我地就相约快d去试下呢间野! 面包外脆内软,仲要两款酱比你点嚟食(其实就咁食都已经好好味)!红色既系牛肝酱,我本人系唔食内脏既,所以只试咗一口,味道系可以接受!另一款呢就系芝士酱喇,香滑既芝士加入香草,味道冇得弹呀! 德国肠~~最上面𠮶条唔好提,因为佢根本就系平时既司华力肠!之于其他𠮶d呢,只只都好好味架! 德国咸猪手,d皮好脆,仲要冇咩脂肪!而入面d肉要够嫩口,先系真正既德国猪手!正 肉丸薯饼!个薯饼好一般!个肉丸又系咸到食唔到!呢个唔得...呢间德国餐我去过几次!不过佢既水准就时好时坏!我相信系要撞厨师既问题,有一个整得好,有一个整得麻麻!所以你去到𠮶日好食与否,就要睇你好唔好彩喇!如果踫到煮比你食𠮶个系整得好食既厨师,咁你就有口褔喇!
如果踫到煮比你食𠮶个系整得好食既厨师,咁你就有口褔喇!

• 面包
  • 德国肠