佢喺西九Hooman by the sea新分店, 我覺得最特別係鋼鐵板門口, 如果開店前攞佢做background都幾打卡able, 店內好多食客都有帶埋🐶🐶一齊😌, 見到隔離隻🐶🐶都好想食埋一份好搞笑🤣✨鬆軟小班戟配懷舊山渣士多啤梨汁 💰88💫評分: 7.5/10📝迷你班戟外型cute cute, 有啲似偏實實地嘅雞蛋仔, 望落去無唸過會係有啲咬口, 可以點中間嗰個雲呢拿雪糕🍦, 之後一舊擺晒落口🤭, 仲有藍莓 & 香蕉🍌 & 士多啤梨🍓,個汁酸酸甜甜都幾特別, 不過山楂味唔算超突出, 可能睇完食評去太大期望, 試1次都not bad嘅xd 兩個人share啱啱好, 重點係唔會太甜~✨清風Tsing Fung🍃 💰52 (Lychee Sencha Tea & Fresh Kiwi🥝)💫評分: 9/10📝室內牆上貼有「清風徐來」的提字match番清風街, 店內有4款特飲, 最後因為個名清風同埋好少飲奇異果嘅飲品而試下, 味道小小酸同清甜, 鍾意佢d果肉有咬口, 幾refreshing, 估唔到有驚喜🥰~𝕊𝕦𝕡𝕖𝕣𝕙𝕠𝕠𝕞𝕒𝕟~📍天后清風街16號地舖(天后🚇A1 出口行4分鐘就到
鬆軟小班戟配懷舊山渣士多啤梨汁

✨鬆軟小班戟配懷舊山渣士多啤梨汁 💰88
💫評分: 7.5/10

✨清風Tsing Fung🍃 💰52
💫評分: 9/10

𝕊𝕦𝕡𝕖𝕣𝕙𝕠𝕠𝕞𝕒𝕟~
📍天后清風街16號地舖
(天后🚇A1 出口行4分鐘就到)

💫評分: 8/10
💬鋪面樓底高, 行復古風, 幾鍾意佢嘅設計, 好似leng得黎又無禁普通(at least 我會記得🤣), 想帶埋寵物去cafe可以試吓依間或者大家太懶唔想行入大坑, 都有呢個新嘅選擇😌,不過預咗都要等一陣, 去完其實幾開心, 因為當自己食左荷蘭嘅Mini Pancakes-Poffertjes😍

鬆軟小班戟配懷舊山渣士多啤梨汁