2017-02-19 854 浏览
我绝对系一个川菜爱好者,我最钟意食辣同麻嘅嘢,因为够重囗味。依到就啱晒我心水,装修够晒时尚环境好有气氛。而且食物嘅选择都几多,仲可以自选辣度。足料得黎又够晒大杯,里面仲有火龙果,西瓜,橙同粒粒兰香子,味道酸酸甜甜,用黎解辣一流。炒得啱啱好,土豆丝够爽脆,酸辣味道比例配合得吾错,越食越开胃。 虽然口水鸡嘅份量有D小,但系个麻辣汁调教得好相当吾错,又麻又香,仲有D花生同芝麻为口水鸡添加多一份香气,而且D鸡肉亦好滑。水晶粉份量都够多,配菜仲有吾少肉碎,花生同榨菜,水晶粉亦煮得啱啱好,吾会太淋。回锅肉系我每次食川菜必要嘅菜式之一,依度嘅回锅肉酱汁够惹味.椰菜同猪腩肉薄片份量都吾少,又够入味,系必食之选。
蜜语水果茶
酸辣土豆丝