2020-04-18 179 浏览
疫症蔓延,为左有好既免疫力去打呢场仗,今日就约朋友一齐黎green common跑素!我地不约而同咁叫左餐厅最出名BEYOND MEAT 系列既牛油果🥑BEYOND Burger 🍔, 侍应上菜时已经好细心咁将个包切开一半咁上,等我可以方便咁食!抵赞!Burger入面既蕃茄同生菜都好fresh好爽口,牛油果够熟同Creamy, 芝士半熟另成个burger香喷喷主角Beyond meat 无论口感同味道都好似食紧真牛一样真系好惊喜呀唔讲唔知完来食一块BEYOND MEAT 已经有20g 蛋白质!无激素,全由植物蛋白组成,天然成份,绝对系都市人跑素食材首选!食完一个包已经包到9成啦正直餐厅推出BEYOND MEAT系列半价优惠,埋单都唔洗70蚊!抵食!

真系好惊喜呀

2020-02-29